E-mail ons Winkel Winkelwagen

 
New Pendant Green - Masha of Sweden - New Pendant New Pendant Green - Masha of Sweden - New Pendant 

Masha of Sweden - New Pendant


New Pendant Green

Lieferung Unbekannt
Vorrat Derzeit nicht auf Lager
Preis € 57,50
Anzahl

New Pendant Green - Agaat


Het collier is gemaakt van Agaat stenen in blauw / groene tinten.

De algemene betekenis van Agaat: Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten in het universum in stand te houden. De steen, met zijn kalmerende werking, werkt langzaam maar geeft veel kracht af. De vele lagen kunnen verborgen informatie aan het licht brengen.

Psychisch maakt de agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Het stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden en wijst u op elk ongemak dat uw welzijn verstoort. Agaten versterken de geestelijke functie door betere concentratie. De liefde van de agaat voor oprechtheid moedigt het spreken van de waarheid aan.

Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven opnieuw te beginnen. Tevens schept het een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanningen.

Spiritueel verhoogt de agaat het bewustzijn en verbindt het u met het collectieve bewustzijn van de eenheid van het leven. Het moedigt contemplatie en assimilatie van levenservaringen aan, wat leidt tot spirituele groei en innerlijke stabiliteit.

Voor Masha of Sweden worden geen verzendkosten berekend.Relevante Artikel : Masha of Sweden - New Pendant


Pure Achat Armband mit Steinen

pur10002 - Pure Achat Armband mit Steinen
pur10002
Een mooie zilveren armband met verschillende kleuren agaat edelstenen.De algemene betekenis van Agaat:  Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen.... 

ab
€ 229,00
 für € 87,50

Weitere Informationen

Masha Schweden Ella - Blue

Ella blauw - Masha Schweden Ella - Blue
Ella blauw
Ella - Ella Blue ist eine Halskette Steinen aus einer Vielzahl von Blau. Es ist auch in verschiedenen Größen Ketten verwendet, so dass es eine besondere und elegante Halskette maakt.De Länge der Ke... 

ab
€ 60,75
 für € 60,74

Weitere Informationen

This website has been build by Impressed webdesign and runs on Slimbeheer 5