E-mail ons Winkel Winkelwagen

 
New Pendant Green - Masha of Sweden - New Pendant New Pendant Green - Masha of Sweden - New Pendant 

Masha of Sweden - New Pendant


New Pendant Green

Livraison Inconnu
Stocks Actuellement en rupture de stock
Prix € 57,50
Nombre

New Pendant Green - Agaat


Het collier is gemaakt van Agaat stenen in blauw / groene tinten.

De algemene betekenis van Agaat: Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten in het universum in stand te houden. De steen, met zijn kalmerende werking, werkt langzaam maar geeft veel kracht af. De vele lagen kunnen verborgen informatie aan het licht brengen.

Psychisch maakt de agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Het stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden en wijst u op elk ongemak dat uw welzijn verstoort. Agaten versterken de geestelijke functie door betere concentratie. De liefde van de agaat voor oprechtheid moedigt het spreken van de waarheid aan.

Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven opnieuw te beginnen. Tevens schept het een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanningen.

Spiritueel verhoogt de agaat het bewustzijn en verbindt het u met het collectieve bewustzijn van de eenheid van het leven. Het moedigt contemplatie en assimilatie van levenservaringen aan, wat leidt tot spirituele groei en innerlijke stabiliteit.

Voor Masha of Sweden worden geen verzendkosten berekend.Articles pertinents : Masha of Sweden - New Pendant


Pure Agate Bracelet avec des pierres

pur10002 - Pure Agate Bracelet avec des pierres
pur10002
Een mooie zilveren armband met verschillende kleuren agaat edelstenen.De algemene betekenis van Agaat:  Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen.... 

de
€ 229,00
 pour € 87,50

Plus d'informations

Masha d'Ella Suède - Blue

Ella blauw - Masha d'Ella Suède - Blue
Ella blauw
Ella - Ella Bleu est un collier fait à partir d'une variété de pierres bleues. Il est également utilisé diverses chaînes de tailles, ce qui en fait une longueur de collier distinctif et él... 

de
€ 60,75
 pour € 60,74

Plus d'informations

This website has been build by Impressed webdesign and runs on Slimbeheer 5