My watch

Leuke producten om te dragen naast een horloge

Geplaatst op

Het dragen van een horloge is een van de leukste en mooiste producten. Hierbij is het echter wel van belang dat de rest van je outfit en kleding goed aansluit op het horloge dat jij draagt. Ben jij benieuwd met welke producten je allemaal rekening dient te houden? We zullen hieronder kort stilstaan bij een aantal producten die je outfit compleet kunnen maken zoals bijvoorbeeld leren jassen. Mocht je twijfels hebben over een van onderstaande producten, is het aan te raden om hierover in contact te komen met een specialist.

Het aanschaffen van passende leren jassen

Als je op zoek gaat naar producten die de rest van je outfit compleet kunnen maken, is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voor het aanschaffen van leren jassen. Hierbij is het aan te raden om voor leren jassen te kijken waarbij de mouwen niet te lang zijn zodat het horloge dat je wilt dragen onder je jas uitkomt. Hierbij is tevens het advies om een kleur te kiezen die matcht met je horloge. Als je dit namelijk niet doet, kan het voorkomen dat je jas meer aandacht trekt dan je horloge en dat wil je voorkomen.

Verschillende sierraden

Naast leren jassen kun je natuurlijk ook andere producten dragen zoals sieraden. Hierbij is het goed om aandacht te besteden aan de vorm en de grootte van de sieraden. Hetgeen wat je absoluut wilt voorkomen is dat armbanden en kettingen de overhand in je outfit nemen waardoor je horloge volledig wegvalt. Als tip geven we daarom mee om voor sieraden te kiezen die niet nadrukkelijk aandacht trekken. Mocht je hier geen ervaring mee hebben en wil je toch leuke sieraden aanschaffen die bij leren jassen en horloges passen? Vraag dan advies aan een juwelier.

Draag geen te grote kleding

Tot slot is het advies om geen kleding te dragen die te groot is. Doe je dat namelijk wel, dan bestaat de kans dat het kledingstuk over je horloge komt te liggen waardoor je deze niet meer goed kunt zien. Je wilt immers ervoor zorgen dat je horloge goed zichtbaar is voor optimale functionaliteit en zodat iedereen hem kan zien. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We gaan verder dan het tonen van horloges. We bieden ook diepgaande reviews en achtergrondverhalen en helpen je navigeren in de luxe wereld van high-end horloges.

Contactgegevens

Via info @ mywatch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden