My watch

Wat voor kleding draag je met een horloge?

Geplaatst op

Een outfit creëren waar je echt blij mee bent is lang niet altijd even makkelijk. Zo hangt het er bijvoorbeeld heel erg vanaf naar wat voor soort bijeenkomst je toe gaat. Is het een bijeenkomst die vrij informeel is en waar je dus in een T-shirt aan kunt komen of is het een bijeenkomst waar je toch wel vrij netjes naar toe wil gaan. In het laatste geval kan het geen kwaad om een mooi horloge om je pols te hangen en eens te kijken wat voor heren polo’s je allemaal in huis hebt. Met heren polo’s zit je in de regel namelijk wel goed.

Korte en lange mouwen

Een van de voordelen van heren polo’s zit hem er bijvoorbeeld in dat je een polo kunt kopen voor elk soort weer. In de zomer kan het bijvoorbeeld wel erg prettig zijn om rond te lopen in luchtige en lichte kleding. Daarom zijn heren polo’s te krijgen met korte mouwen. Aan de andere kant kan het ook heel fijn zijn om juist iets meer bedekt te worden door je kleding en dat is dan ook de reden dat je polo’s ook kunt krijgen met lange mouwen. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van een mooie polo.

Netter dan T-shirts

Verder valt er zeker ook wel wat te zeggen voor heren polo’s als je een relatief formele bijeenkomst wil bijwonen. Vaak is het dan net een beetje teveel van het goede als je geheel in pak komt, maar het is ook weer niet helemaal de bedoeling om in je T-shirt aan te komen zetten. In dat geval zijn heren polo’s vaak precies waar je naar op zoek bent. Het is namelijk net een stukje netter en formeler dan T-shirts, maar het is zeker niet zo formeel dat het teveel kan zijn.

Maak je outfit af met accessoires

Natuurlijk ben je er met heren polo’s alleen nog niet. Je outfit echt afmaken kan door goed te kijken naar wat voor accessoires er nog bij passen. Bij heren polo’s is het bijvoorbeeld vaak helemaal geen slecht idee om er een mooi horloge bij te dragen.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

We gaan verder dan het tonen van horloges. We bieden ook diepgaande reviews en achtergrondverhalen en helpen je navigeren in de luxe wereld van high-end horloges.

Contactgegevens

Via info @ mywatch.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden